A The Neville Staple Band a Mighty Sounds-on

Idén július 13-15-én kerül megrendezésre a cseh Mighty Sound fesztivál. Ami a ska rajongóknak nem kis névvel kedveskedik, mint a The Neville Staple Band.

Neville Staple nevéről szinte minden ska fanatikusnak a The Specials jut eszébe először, de már a banda őszenekarában, a The Coventry Automatics-ban is megtalálhattuk. Ahol színpadi kisegítőként kezdte a pályafutását és később elengedhetetlen tagja lett a bandának. Miután a The Specials pihenőre vonult Neville Kaliforniába költözött, ahol közös munkálatokba kezdett olyan bandákkal, mint a No Doubt, a Rancid és az Unwritten Law. Plusz írt egy közös nótát a kanadai The Planet Smashers-szel.

Később, 2004-ben a Bad Manners tagjaival alapította meg a The Neville Staple Bandet, az Egyesült Királyságban. A megalakulás óta a zenekar körbe turnézta az szigetországot, a kontinenst, Ausztráliát és Új-Zélandot és most Csehországba, Magyarországtól nem messze mozgatja meg a közönséget.

 

Mighty Sounds hivatalos honlap

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .