Roy Ellis – You can’t Leave Now videóklipp premier

A Liquidator Records tegnap mutatta be Roy Ellis vadonatúj videóját, ’You Can’t Leave Now’ címmel.  Korábban már írtunk róla, hogy Mr. Symarip új hanganyaggal rukkol elő a közeljövőben, most az egyik számából elkészült egy klip is. Az új lemezen a hangzás visszatér a ’60-as évekhez, amikor még olyan bandákkal játszott együtt, mint a The Symarip, The Bees, The Seven Letters and The Pyramids .

 

A vadonatúj lemez június 14-én lát napvilágot a Liquidator Records gondozásában. Az anyag két régi Symarip felvételt tartalmaz, amiket még az öreg a ’60-as években írt és most új köntösben újra kiadják kislemezen. Roy, az egyik legsikeresebb jamaicai születésű előadó 7 éve tért vissza a zene iparba és az óta már 6 új lemezt adott ki. Körbe utazta a Földet, olyan országokat érintve, mint Japán, Mexikó, Kolumbia, Argentína és számos európai országot is. Tavaly hozzánk közel Bécsben láthatta a nagyérdemű.

A You Can’t Leave Now kislemez Spanyolországban rögzítették a The Transinlvanians hangszerelésével, a keverésről Roberto Sanchez (A Lone Ark Music Studios) gondoskodott.

A videót Laurel Parker (Mobley Street Production) rendezte.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .