100-as Klub: Buster Shuffle a Dürer Kertben

Szerencsénk van, mert a most következő hosszú hétvégén nem maradunk jó koncertek nélkül. A 100-as Klub szervezőjének, Schlekinek köszönhetjük, hogy végre kis hazánkba is ellátogat a brit ska színtér egyik legaktívabb bandája, a Buster Shuffle. A koncert a tavaszi-nyári turnéjuk záróállomása lesz, de a srácokat ismerve most is mindent bele fognak adni. A bulinak a Dürer Kert ad helyet.

BUSTER SHUFFLE "Our Night Out" (official video)

Uploaded by 001rookie on 2010-01-24.

Az Új Madnessnek is nevezett zenekar tökéletesen hozzá a zongorajátékra épített brit ska-pop vonalat. A zenéjük tempója változatos, sokszor csempésznek bele r’n’r elemeket. Nem hiába követik a The Specials, The Madness és a The Clash mellett Chuck Berry munkásságát. 
A 2009-es debütáló Our Night Out lemezük jó kritikákat zsebelhetett be. Viszonylag fiatalon sikerült meghívást kapniuk a London International Ska Festival-ra. A világ számot pontján zenéltek már, nem csak Európában, hanem az Egyesült Államokban is. Szerencsénk volt, hogy többször láthattuk a zenekart, amely mindig teltházas bulit adott és a közönséget pozitív energiával feltöltve engedte el a fellépés végén. 

Augusztus 19-én a Dürer Kertben a Bad Habit Budapest Ska fog nyitni, akiket a Yellow Spots fog követni. A headliner után pedig ska-reggae szelektor parti lesz a Western Sound System és Selector Desmond Schlekker jóvoltából.

A belépő előre megvásárolva 2000 Ft, a helyszínen 2700 Ft.

Prof.Schlek 40. w/ Buster Shuffle *UK*, Bad Habit, Yellow Spots

Music event in Budapest, Hungary by Western Sound System and 8 others on Monday, August 19 2019 with 253 people interested and 88 people going. 23 posts in the discussion.