Elhunyt Trevor McNaughton, a The Melodians alapítója

Kedden a floridai Kendrick Rehabilitációs Kórházban örökálomra hajtotta fejét Trevor McNaughton, a The Melodians alapítótagja. Felesége, Irene elmondása szerint a halála ok légúti elégtelenség volt.

A 77 éves zenész október 6-án került be a Miamiban található Jackson North Kórházba, de onnan átvitték a Kendrickbe, miután állapota javulást mutatott, viszont vasárnap újra kezdett rosszul lenni és kedd este elhunyt.

Trevor a jamaicai Hanoverben született, ahonnét fiatalon került a fővárosba. 1963-ban belépett a Duke Reid által felkarolt The Melodiansba, amivel a rocksteady korszakban hatalmasat robbantak. Nevükre írható a Little Nut Tree vagy a By The Rivers Of Bablyon reggae klasszikusok is.

Túlélte a trió másik két tagját, Brent Dowe-t és Trevot Brevettet. De a The Melodianst nem adta fel és Winston Dias-szal és Taurus Alphonoval újra alapítva az elmúlt 4 évben turnéztak Dél-Floriában és Európában is.

Tavaly év elején vehette a JaRIA díjat a munkásságáért a The Melodians trióban.

The Melodians - "I Will Get Along (Without You)" (Official Audio)

Official audio for The Melodians" "I Will Get Along (Without You Now)" The Melodians" magnificent 1967 rock steady classic for Duke Reid"s famed Treasure Isle Records label - heavily based on the Skeeter Davis"s hit of a similar title. Follow Trojan Records: https://open.spotify.com/user/trojan-... https://www.facebook.com/TrojanRecords https://www.instagram.com/trojan_reco...