RudaPest támogatói pólók vol.2

Az elmúlt 1-2 évben szerencsére látható a hazai street-punk színtér éledezése. A sok évi vegetálás után a fővárosban újra vannak nagyobb bakancsos partik. A hazai bandákon kívül sikerült külföldi zenekarokat is vendégül látni, keletről és nyugatról egyaránt.

Sokat gondolkozunk és tervezünk, hogy ezt a közösséget miként tegyük erősebbé. Elsődlegesek a koncertek. Most  újabb nagyobb dobásra készülünk, hogy megnézzük mit is lehetne kihozni idehaza.  Ehhez a Ti támogatásotokat is kérjük!

Támogatni a bulikat legjobban úgy tudod, hogy eljössz a rendezvényeinkre és a belépőd megvételével hozzájárulsz, hogy legközelebb is legyen hasonló. Illetve támogathatod a szervezéséket a RudaPest csapat támogatói pólójának megvételével.

A póló 3000 Ft, melynek a bevételét 100%-ban a koncertekre áldozzuk.

Pólót előrendelni tudsz egyelőre a rudapest[kukac]rudetown.hu címen. Ide írd meg a nevedet, a méreted és mi visszaküldünk egy számlaszámot, amiben közleményként a nevedet fel tudod majd tüntetni. A pólókat az Lion’s Law bulin fogjátok tudni először átvenni. Postai igényedet kérjük tüntesd fel, és vagy FoxPost/Posta Csomagautomatára vagy punkpostával elküldjük Neked! (Árakat a csomagküldők hivatalos oldalán találod meg.) A mintákat kizárólag fehér pólókra nyomjuk!
Pólókat 2018. szeptember 30-ig tudsz rendelni!

A koncerten is lesz pár méretben póló, viszont korlátozott számban és 3500 Ft-ért. Szóval ha nem szeretnél lemaradni, érdemes előre rendelni!

A pólókat új helyen jobb minőségben fogják nyomni, mint a tavalyiak voltak.

Köszönjük a támogatásodat!