Negative Vibes – S/T EP 2018

A Lazy Class-t talán nem kell bemutatni senkinek. Egy remek street-punk banda Lengyelországból. A srácok szoktak unatkozni és mindig tesznek is róla, hogy elfoglaltak legyenek. Így, amikor éppen nem jön semmi ihlet a street-punk vonalon inkább ráhangolódnak más műfajra. Ezért van, hogy a tagokat megtaláljuk olyan formációkban, mint a Wounded Knee, Pleasure Trap vagy éppen a Negativ Vibes. De még sorolhatnám a neveket. De most inkább a Negativ Vibes felé terelném a hangsúlyt. A zenekar nem rég debütált az első saját magukról elnevezett kislemezzel három helyi kiadó segítségével.

Ha szereted a gyors, erőszakos és negatív zenét, akkor neked ajánlom, mivel a 9:30 percbe tömörített 6 szám pont ezt hozza. Megspékelve persze egy kis Oi! beütéssel, ezáltal kreálva a Negative Vibes-nak egy olyan modern hangzást, mint ami a Shipwreckednek vagy a Violent Reactionnak van.

Egyszóval ha a szereted a ’80-as évek hardcoreját, akkor adj egy esélyt a polák srácoknak!

Broken Mind, by Negative Vibes

Broken Mind by Negative Vibes, released 22 November 2018 1. Powered By Anger 2. When I'm Dead 3. Void 4. To The Ground 5. Broken Mind 6. Please Come Closer 7. Dystopia 8. False Pride 9. Best Days of My Life 10. Pressure 11. Policja feat. Borys (Homomilitia cover) 12.

Negativ Vibes Facebook