Egy lemezes diszkógráfia – Legion76 S/T – Contra Records

Ha mostanáig nem hallottál a Legion 76-ról, és ez a beszámoló az első hely, ahol olvasol róluk, akkor eddig vagy nem volt interneted vagy egy kő alatt éltél az elmúlt két évben. Ha az utóbbi, akkor van egy jó hírünk, mert a Contra Records könnyed megoldást kínál arra, hogy egy kézzel fogható CD-n a zenekar összes eddig kiadott számát hallgathasd. Legalábbis majdnem az összeset.

A lemez tartalmazni fog számot a Brick And Bone EP-ről, a Turning The Tide split EP-ről és a tavaly áprilisban kiadott tíz számos Banners Fall lemezről is. Egy szóval a cd tartalmazni fog 14 erőteljes slágert a Philadelpihai színtérről.

Saját szemszögből nézve a banda Banners Fall lemeze a tavalyi év egyik legjobb skinhead lemeze lett, de ez nem jelenti azt, hogy a srácok zenéje fel lenne hígulva. A Philly-i srácok az amerikai oi! színtér táplálék lánc csúcsán helyezkednek el jelenleg, az erősen odaverő, mégis melodikus zenéjükkel minden lemezgyűjtőnek kötelező darab. Legyen az vinyl vagy Cd.

Banners Fall, by Legion 76

Banners Fall by Legion 76, released 07 April 2017 1. Words Decay 2. Rearranged 3. Banners Fall 4. Into Darkness 5. Kicked Out 6. Guillotine

Legion76 Facebook