Reggae Camp 2017 – Cegléd Calling!

Július 25-én érdemes Cegléd felé venni az irányt, ha beleuntál Babilon monotonitásába és hideg sörre, vízpartra és lágy ütemre vágynál inkább. Mivel idén megváltozott helyszínen várja a hazai reggae szcéna örömünnepe, a Reggae Camp.

Idén 13. alkalommal rendezik meg Ladánybene 27 a fesztivált és elnézve az eddigi évek, illetve az idei felhozatalt, a magyar neveken kívül ismét van jamaicai és más határon túlról ismert név.

A helyszín először ad helyet a rendezvénynek. Szerencsére a fővárostól könnyen megközelíthető, így akik az ország túloldaláról jön, annak sem kell sokat kalkulálnia. A ceglédi fürdő és kemping kitűnő helyszín a hatalmas füves-fás területével és medencéivel, melyeknek köszönhetően a fesztiválozás mellett a Reggae Camp egy öt napos jamaicai nyaralással érthet fel.

Az idei év legnagyobb előadója az Inner Cirle lesz. A zenekar már több, mint a 40 éve a pályán van, a leghíresebb számuk a mindenki által ismert Bad Boys. Őket követi a fő névsorban Warrior King, aki azzal is híressé vált, hogy az egyike volt azon jamaicai zenészeknek, akik kiemelten hangot adtak az oktatásnak és a nők egyenjogúságának.  Őt a harmadik nagyobb névvel együtt a Budapest Riddim Band fogja háttérzenekarként kísérni. A harmadik főelőadó Micah Shemaiah lesz.
De rajtuk kívül jönnek zenekarok Szerbiából, Olaszországból és az Egyesült Királyságból is.

A fővonal mellett idén is nagy hangsúlyt fektetnek a manapság felkapott dub zenének is. Így elkerülhetetlen volt a DubYard idei megszervezése, amely az igazi régiiskolás saját hangcuccon pörgetett zenéket szolgáltatja majd. Az igazi jamaicai soundsystem élmény.

A reggae mellett szerencsére a ska zene is figyelmet kap. A honi zászlóshajó, Pannonia Allstars Ska Orchestra mellett sok más zenekari lehetőséget kap a szervezőktől. Így az általunk is nagyon szeretett Bad Habit is kap lehetőséget július 26-án a REGGAENERATION tehetségkutató színpadján. Valamint az idén reuniós lázban élő Tizenhét is fellép aznap.

A nagyobb bulik persze inkább hétvégére fognak esni, de az egész hétre érdemes Ceglédre elutazni.

Persze nem csak ezzel kecsegtet a fesztivál. Az egész napos kézműves foglalkozások, pancsolás, napozás is eléggé hívogató. Főleg, hogy a medence mellett is szólni fog a zene.

Kedv csináláshoz nézzétek meg az előző év aftermovieját!

További információhoz, napi bontáshoz érdemes megnézni a fesztivál eseményét.

A hónap végéig tudtok még kedvezményes, 15 ezer forintos bérletet váltani. Ami ezért a nyaralásért nem nagy összeg. Főleg, hogy a kempingezés ingyenes!

Jegyek és bérletek a Ticketportal.hu oldalon szerezhetők be:
https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46443

Napi jegyek:
2.000 HUF – kedd
5.000 HUF – szerda
6.000 HUF – csütörtök
5.000 HUF – péntek
5.000 HUF – szombat

5 napos bérlet:
16.000 HUF június 30-ig!
18.000 HUF július 1-től!

Az árak tartalmazzák a kemping és a strand jegyet is!

Reggae Camp Hivatalos | Facebook
Ceglédi Fürdő Hivatalos | Facebook | Kemping