Easter Attack! – Bull Brigade Budapesten!

Április 16-án a torinói banda fennállása óta először fog Magyarországra jönni. 8 év után, idén januárban jelentette meg második nagylemezét, a Vita Libertá-t, amelyet április 15-én Pozsonyban, majd másnap Budapesten is bemutatnak.

A zenekar 2006-ban alakult Torinóban a Banda del Rione és a  Youngang tagjaiból. A zenekar körbe turnézta többször is Európát, így lettek az Öregkontinens és Olaszország egyik meghatározóbb street-punk nevei. Számos fesztiválon és nagy név előtt megfordultak. 2008-ban adták ki első nagylemezüket, a Strade Smarrite-t. A zenekar nem sokkal ezután visszavonulót fújt, mivel a családi dolgaik közbe szóltak. Nem rég pedig frisstagokkal újra indították a punk szekeret és 10 éves szülinapjukat már egy új lemezzel ünnepelték meg.

A hazai bulit a DRRPNC-ben kap helyet. Nem volt kérdés a szervezőknek, hogy a Bull Brigade mellett a DerkovBoist kérik majd fel, hogy fokozza a hangulatot, így a szombathelyi srácok hosszú idő után végre a fővárosba látogatnak. De aki azt hiszi, hogy nem az este folyamán nem jut elég mozgás számára, az megint csak téved, mivel az új pesti 2tone büszkeségünk, a Bad Habits fogja beindítani a táncos lábainkat.

További infókért figyeljétek a buli eseményét, hamarosan mindent megtudtok onnan.

FB esemény |Bull Brigade – FB BandCamp | DerkovBois FB BandCamp | Bad Habit FB