AvaSKAlap blog – a magyar ska-reggae gyűjtemény

Az Oláh Ibolya is megénekelte pár éve, hogy van egy ország… Ennek az országnak van egy ska-reggae színtere, ami igazából már szebb és jobb időket is megélt, emlékezzünk csak vissza a ezredforduló  környékére. Magyar Ska bandák alakultak, zenéltek, feloszlottak, átszerveződtek, stb. Van akik újra kezdték, van akik teljesen eltűntek vagy más stílusban osztják az okosságot a közönséggel, de nem is ez a lényeg. Lassan egy éve indult egy blog, ahol a magyar ska-reggae kedvelő hallgatóság megtalálhatja a jamaicai zenekultúra hazai képviselőinek a felvételét, ez az AvasSKAlap blog.

Az oldalona szerkesztő a 80-s évek elejétől, a GM49 és Fórum korszaktól (első itthoni hullám) napjainkig javában valamennyi albumot összeszedett és időrendbe sorolta. Akad köztük olyan is, ami eléggé nagy ritkaságnak számít még ma is, az internet fénykorában. A blog készítője arra kér, hogyha van olyan felvételetek vagy ritkaságotok, amit megosztanátok Vele akkor jelezzétek neki a avaskalap@gmail.com email címen.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .