Áprilisban jön az új Madness album

Április elején jelenik meg a pop-ska királyainak új nagylemeze, a “Forever Young – The Ska Collection”. Az album 24 ska illetve ska behatású számot fog tartalmazni a zenekar diszkógráfiájaból, főleg a klasszikus Nutty Boy himnuszokra fektetve a hangsúlyt, mint például a ‘Baggy Trousers’, ‘One Step Beyond…’, ‘Night Boat To Cairo’, ‘The Prince’, ‘Swan Lake’, stb.

Bár a Madness a kezdetekben ska bandának indult (a zenekar tagok közül skinheadként nagy rajongói voltak a műfajnak) az évek alatt egy erősen mainstream pop zenét játszó, és az egyik legsikeresebb bandája lettek a ’80-as éveknek. De mindig a szívükbe zárták a műfajt (pl., ott van Suggs szóló kislemeze és a Lee Thompson Ska Orchestra), amit minden egyes stúdió albumukon megjelentettek, beleértve a legutóbbi ‘The Liberty Of Norton Gate” lemezüket is.

Különös érdekesség az igazi rajongóknak az, hogy lesz a lemezen két eddig kiadatlan szám is, Jimmy Cliff Vietnam‘-jának a feldolgozása és egy vidám változata Edvard Grieg ‘In The Hall Of The Mountain King‘-jének. Bónuszként, az album tartalmazni fog egy különleges kihajtható szövegkönyvet, plusz interjút az albumon közreműködő Chrissy Boy-jal és Lee Thimpsonnal.


Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .