Bob Marley: Memories Of Jah People

Emmanuel Parata egy francia reggae kedvelő. Már kisgyerekként Peter Tosh, Jacob Miller, Third World és sok más reggae legenda zenéjét hallgatta, ha valami nem hagyta aludni. De egy művészt különösen kitüntetett figyelmével, ő volt Bob Marley.

Marley zenéje és a világ felé küldött üzenete kihatott Emmanuel életére éppen ezért úgy döntött, hogy emléktárgy gyűjtő lesz. 10 évvel ezelőtt Emmanuel kutató munkába kezdett. Szenvedélyét a reggae motiválta és elkezdte keresni a ritka videókat, hangfelvételeket, interjúkat, kiadatlan fényképeket és újságcikkeket, mindent, aminek köze volt a Bob Marley & the Wailershez.

Most szeretné megosztani szenvedélyét a világ összes rajongójával és ezért döntött 2010-ben a BobMarleyArchive.com elkészítése mellett, hogy közvilág elé tárja ezeket a ritkaságokat. Plusz ezeket összegyűjtötte egy eKönyvbe, amit Bob Marley: Memories Of Jah People néven publikált.

 

BobMarleyArchive

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .