Nincs még vége az évnek: The Beatdown – Let’s Go! EP

A Liquidator Records messze a legaktívabb ska-reggae kiadó a planétánkon. Ezt bizonyítja az is, hogy idén rengeteg megjelenést tudhat a háta mögött olyan előadókkal, mint Roy & Yvonne, King Hammond, The Transilvanians, a The Offbeaters. A kiadó atyja, Toni még az év vége felé sem tétlenkedik és összehozta a The Beatdown új kislemezét, a Let’s Go-t.

A kanadai zenekar új kislemeze pénteken fog napvilágot látni, mely limitált 500 példányszámban adnak ki egy rendkívüli, minőségi borítóval. Négy erőteljes számot tartalmaz, mely hű maradt a zenekar eredeti stílusához, és sikeresen vegyíti a régi jamaicai ska hangzást  egy kis soul zenével.

A zenekar 2010-ben adta még ki az első albumát, szerzői kiadásban. Ezt követte 2 évre rá a Walkin’ Proud lemez. A srácok fennállásuk alatt olyan nevekkel oszthatták meg a színpadot, mint Vernon Maytone ( a The Maytones tagja), The Slackers, The Planet Smashers, Chris Murray és eljutottak olyan neves fesztiválokra, mint a Montreal International Reggae Festival, Montreal Ska Fest vagy az Ottava Ska Fest.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .