BlueBeat Makers – Nostalgia Ep

Az El Salvador-i The BlueBeat Makers -t 2009-ben alapították a Groovy Times, a Santanians és a Moonlight 69 zenekarok egykori tagjai. A zenekar idén jelenteti meg első hanganyagát Nostalgia EP néven, melynek népszerűsítéséhez egy számot fel is dobtak a youtube-ra. A lemezt a Steady Beats Records jegyzi és limitált 7” formában lesz elérhető. A közeljövőben pedig szeretnék kiadni majd első nagylemezüket is.

A zenekar 2009. végén alakult Santa Ana-ban (El Salvador), a közép-amerikai ország, volt ska és reggae bandáinak tagjaiból. A jamaicai zene szenvedélyes szeretete az, ami hangzásukat tisztára varázsolja, így adva egy olyan érzést, mintha visszacsöppentünk volna a 60-as évek Jamaicájába, mikor a ska és a reggae a virág korát élte a szigeten. A tagok több zenekarból álltak össze. 2010-ben felvettek 5 számot a Skeleto Latin Trip stúdióban, de az első lemezük még várat magára.

www.facebook.com/bluebeatmakers
www.facebook.com/steadybeatrecordings

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .