20 év után új stúdió lemez: The Specials – Encore

A brit 2tone robbanást előidéző számító The Specials két évtized után teljesen új albummal jelentkezik. A korong Encore néven, február 1-én fog napvilágot látni az UMC/Island Records gondozásában.

Az Encore a zenekar első teljesen új felvételeket tartalmazó albuma lesz az ’98-as Guilty ’Til Proved Innocent! óta. A felvételeken Lynyal Golding, Terry Hall és Horace Panter mellett az új dobos Kenrick Roww és Steve Cradock gitáros hangszerei fognak megszólalni. Hozzá kell tenni, hogy az 1981-es Ghost Town single óta Panter, Golding és Hall nem zenélt együtt egy lemezen.

Párszóban a tartalomról. A lemez 8 vadonatúj felvétel mellett 2 feldolgozást is tartalmazni fog. Az egyik a The Equals  Black Skinned Blue-Eyed Boys-sza, a másik pedig a The Valentines klasszikusa, a Blam Blam Fever. Utóbbit már kiadták egyszer a Skinhead Girl kislemezen.

Az előrendelés is elindult már a HMV.com-on, mind az LP-re, mind a CD-re. A CD rendeléshez automatikusan ajándékba kapjuk a The Best Of The Specials Live bónusz CD-t.

The Specials Hivatalos | Facebook 
Island Records