The Toasters Európa turné – 3 tervezett hazai állomás

Idén újra hazánkba látogat a Lower East Side-i 2tone különítmény, a The Toasters. A hallgatóság örömére most 3 tervezett turnéállomást is megjelelölt a honlapján a zenekar. A május 10-12. közti koncertek igaz még szervezés alatt vannak, de a megjelölt állomások Budapest-Szolnok, Szeged és Miskolc lehetnek. A fennállásának 30. évfordulóját tavaly ünneplő zenekar már-már hazajárnak, mivel 2006. óta majdnem minden évben ellátogatnak hozzánk.

A The Toasters még 1981-ben alakult a manhattani Lower East Side-on, hogy szikrát gyújtson az amerikai színtérben. A 2tone ska-t a saját arcképükre formálva, kicsit megbolondították a keleti-parti punk zenével és egy kis rock behatással megalkotva ezzel, a ska 3. hullámát. 30 évvel, 9 nagylemezzel, több ezer koncerttel és rengeteg tagcserével (már csak Robert “Bucket” Hingley maradt a zenekarban, mint alapítótag) a The Toasters skavonata még mindig dübörög.

The Toasters hivatalos honlap

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .