Négy – avagy 4 éve után új Skafunderz nagylemez

Igaz majd csak a hónap végén, február 25-én jelenik meg a debreceni ska betyárok 4. nagylemeze, a Négy, de már most elő lehet rendelni rá. A zenekar 2008-ban adta ki az utolsó nagy lemezét, a ’Viva la Senorita’-t, így a rajongók joggal várhatták már az új anyagot.  Az új lemezen 10 szám kap helyet, amik a tagritkulás végett inkább a punkos vonalra terelődött, de a zenekar felhívta a figyelmet rá, hogy azért a reggae vonal sem szorult ki. A zenekar az új anyagot a ’Transz-Szibéria’ című számához készített videoklippel, már szoktatja a fülünkhöz.  A megjelenés napjára a zenekar egy nagykoncertet szervezett a debreceni Lovardában, ahol olyan zenekarokkal fognak együtt ünnepelni, mint a Mystery Gang, a Paddy And The Rats, a Nyughatatlan és a Los Vegas. Ha minden igaz várhatóan február után az új anyaggal mind a szomszédos Erdélyben, mind idehaza országszerte megtáncoltatják a nagyérdeműt.  De mind ezek előtt február 16-án este 19 órakor közönség találkozóra hív mindenkit a zenekar a Bakelit Music Café-ba.

Egyszóval mindenki, aki él és mozog, február 25-én menjen el Debrecenbe és a pulykakakas helyett inkább koncert belépőt és új Skafunderz lemezt vegyen.

Az előrendeléshez kattints ide.

 

http://skafunderz.hu/

http://www.facebook.com/Skafunderz

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .