Mighty Sounds 2016

A 2016. július 22-24-i dátumot mindenki vésse bele a naptárába, ha egy jó bulira vágyik, mivel jövőre ezeken a napokon kerül megrendezésre a Mighty Sounds. Mint minden évben idén is a hivatalos magyar szócsöve leszünk a rendezvénynek.

Immár a negyedik éve adunk folyamatosan hírt az oldalon a cseh underground fesztiválról, ez idén sem lesz másként. A fesztivál jövőre a megszokott helyen, kicsit elcsúsztatott időben várja a látogatókat több, mint 100 zenekarral, nagyobb színpadokkal és dj sátrokkal, plusz megannyi kikapcsolódási lehetőséggel. A fesztiválszervezők jövőre is mindent megtesznek azért, hogy 2016. július végén mindenki jól érezze magát.

A fesztivál dátumát egy hónapja közzétették a szervezők, hogy mindenki tudjon készülni a fesztiválra. Az első jegyek már nagy mennyiségben el is keltek rá. Jelen pillatanban 1050 koronáért tudtok jegyet váltani.

Pár infó a jegyekkel kapcsolatban:

  • Elővásárolt alapjegyet jelenleg 1250 koronáért vásárolhatsz meg a fesztivál honlapján vagy a jegyárusító hálózatokon (valamely hálózat plusz illetményt számolhat fel) keresztül.
  • Backstage jegy: 2900 CZK + utánvétel; a bérlettel a fesztivál valamennyi helyiségét látogathatod, használhatod a backstage bárt, az elkülönített vizesblokkokat, a sátorhely árát és mindennap egy reggelit.
  • Camp Village Deluxe: 400 CZK, a kemping jegy ára.
  • Camp Park: e jegyek ára függhet az jármű típusától illetve a sátor/személyek számától, minden jegy 3 fürdőjegyet és ingyenes WIFI hozzáférést tartalmaz.
    1. 2000 CZK-es jegy: 10×4 m hely; 1 személyautó, maximum 3 sátor, maximum 5 fő;
    2. 2500 CZK-es jegy: 10×4 m hely, 1 lakókocsi és maximum 5 fő, elektromos hozzáférés
    3. 3500 CZK-es jegy: 10×4 m hely, 1 szállítójármű, max 4 sátor és 9 fő részére.

A hazánkból indulókat a Mighty Sounds 2015 – Hungarian Group-on keresztül látjuk el gyorsinfókkal, illetve itt tudtok kommunikálni utazásról és egyéb dolgokról.

Hivatalos esemény