Pannonia Allstars Ska Orchestra – The Best Of 12″ (Rocking Records)

paso-bestof12n
Akár népmeséről is szólhatna a cikk, mivel 7 évvel a ’Joseph/ Moses And The Red Sea’ 7 inches korong után, Pannonia Allstars Ska Orchestra idén novemberben jelenteti meg a ’The Best Of’ 12” bakelitlemezét, melyen az elmúlt 11 év 7 nagylemezének és 3 kislemezének legsikeresebb számai fognak szerepelni.

Az elmúlt hónapokban észrevehető volt már a zenekar részéről, hogy a legnagyobb közösségi portálon keresztül mérte fel a rajongók mely számokat hallgatják a legszívesebben. A felmérés szerencsére nem talált süket fülekre és a zenekar a német Rocking Records-cal közösen összerakták a banda első visszatekintő válogatás lemezét, amely igényes köntösben egy 12 inches bakeliten fog napvilágot látni. A kiadványra érdemes hamar lecsapni, mivel csak 500 példány fog készülni belőle, 3 különböző színben (fehér, fekete, kék). Itthon csak a zenekar fogja terjeszteni, ezért náluk lehet előrendelni. A jövő heti Akváriumos bulin lesz a legolcsóbb, utána már sajnos csak emelt ár ellenében lesz elérhető. Alább pedig a lista azon számokról, amik helyet kaptak a feketekorongon:

A1 – Hungarian Dish (Feel The Ridim – 2009)
A2 – Babylon Focus (Babylon Focus -2007)
A3 – Hello Gagarin! (Demo – 2003)
A4 – A Tenkes Kapitánya (The Return Of The Pannonians – 2007)
A5 – Budapest (Feel The Ridim – 2009)
B1 – Do The Rocka Style (Feel The Ridim – 2009)
B2 – System Connection (MR Szimfonik Live – 2011)
B3 – PASO (Demo – 2003)
B4 – Elhagytam Magam (Lovemonster – 2012)
B5 – I`m The One (I’m The One – 2010)

Igaz a The Best Of turnéból már 2 koncert lement, igazán a jövő héten fog robbanni. Az legnagyobb eseménynek az Akvárium Klubos buli lesz, mivel a zenekar két volt énekese, János és Vera is kisegíti majd a zenekart pár régi szám erejéig. A turné további dátumai a következők lesznek, ahol talán sikerül egy hasonló felállást elcsípni:

November 7.     Akvárium Klub, Budapest
November 8.     Bridge Hallgatói és Oktatói Klub, Győr
November 28. Moszkva Kávézó, Nagyvárad (Románia)
November 29.  Roncsbár, Debrecen
December 5.     Végállomás Klub, Szombathely
December 6.     Helynekem, Miskolc
December 29.   Hangár Music Garden, Sopron

Pannonia Allstars Ska Orchestra  Hivatalos | Facebook |
Rocking Records Hivatalos |