Mighty Sounds 2013

Idén júliusban kilencedik alkalommal rendezik meg a csehországi Mighty Sounds fesztivált,amely idén is neves ska, reggae, punk, hardcore, rockabilly és más kapcsolódó műfajú zenekarral csalogatja a hallgatóságot. Az eseményt a naptáratokban július 19-21. közötti dátumra véssétek be!

A ska és reggea zene szerelmeseinek idén talán kötelezővé kéne tenni a fesztivált, mivel olyan hírességek lépnek fel a 3 napos rendezvényen, mint a brit 2tone legenda, a Bad Manners, a jamaicai reggae énekes, Ky-Mani Marley és a ska titán, Stranger Cole, akit a német ska-rocksteady banda, a The Steadytones kísér majd. Továbbá ska és reggae frontot képviselik a Jaya The CAt (USA/NL), Macka B (UK), New York Ska-Jazz Ensemble (USA), Green Smatroll (CZ), Mr. T-bone & Young Lions (IT), Dr. Ring Ding (DE), The Spankers (CZ), Skarface (FR), JSK – Juantxo Skalari & La Rude Band (EH-CAT), The Offenders (IT), Discoballs (CZ), Fast Food Orchestra feat. Dr. Kary (CZ), Polemic (SK), Random Hand (UK), Skaferlatine (FR), Spicy Roots (DE), Sto zvířat (CZ), The Talks (UK), The Toasters (USA), Vavamuffin (PL), Cas Haley (USA), Doctor Krapula (COL), Mama Marjas (IT), Carry-All (IT). Szóval a fellépő listát nézve biztos, hogy nem unatkozhatunk majd a fesztiválon.

Ha a fenti műfajokon kívül más is érdekel, akkor olyan zenekarokat is megnézhetsz, mint a Leftöver Crack, a Business, a 7 Seconds, az Anti-Flag vagy a brit punk öregek, a UK Subs.

A jegyár és a benti költekezés nem mondható drágának, árban veri a magyar fesztiválok javát elnézve, hogy egy korsó hideg csapolt Budweiser 1,2 € – ba kerül, az ételek árai pedig 1 és 4€ között mozognak.

A háromnapos rendezvényre a bérlet egyelőre 990 cseh korona/ 36€ . A jegyeket az interneten a három nagy cég, a Ticketportal, a Tickerpro és az Eventim árulja. A jegyekről bővebb infót a fesztivál oldalán kaphattok.

Facebook esemény

www.mightysounds.cz
facebook.com/mightysounds
twitter.com/mightysounds

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .