50 kiadatlan szám egy lemezen: Bunny Wailer – Reincarnated Souls

A neves roots-reggae énekes, Bunny Wailer a hóban tervezi kiadni új lemezét, a Reincarnate Soul-t, melyen 50, még nem hallott szám kap helyet. Wailer, aki április 10-én fogja betölteni a 66. életévét ezzel az albummal szeretne tisztelegni jamaicai függetlenség 50. évfordulója előtt. A lemezt a saját cége, a Solomonic Productions jelenteti meg.

Wailer, eredeti nevén Neville Livingston, a reggae zene egyik legkiemelkedőbb alakja. Tavaly augusztusban zenei munkásságáért megkapta az Order of Jamaica díjat. A Wailing Wailers egykor alapítója 1974-ben kezdte el a szóló karrierjét. 1991-ben, 1994-ben és 1996-ban a Legjobb Reggae Albumért járó Grammy-díjat is megszerezte.

Az énekes elmondta, hogy egy nagyon erős és tökéletes albumon dolgozik, amely talán Grammy-díj esélyes is lesz. Csak arra fókuszált, hogy jó zenéket rakjon össze, ezzel is örömöt szerezve a hallgatóinak.

Az albumon mikrofont ragadott a roots-reggae új-hullámának hírnökei is, mint például: Chronixx, Iba Mahr, Protoje, Kabaka Pyramid, Jah 9 és Kelisa.

Ha ezen fiatalok koncentrálnak a zene jövőbeli értékei, akkor én 100%-ban támogatni fogom őket” – mondta az énekes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .