Bemutatkozás

Üdvözöllek a rudetown.hu-n!

Ez úton szeretném tudatni a külvilággal, hogy az oldal tesztüzemmel igaz, de végre beindult.

Némi bemutatást szeretnék eszközölni az induláskor, hogy a Kedves Olvasó információt kapjon a honlap főprofiljáról és, hogy mit is szeretnék közölni vele.

Anno nagyon régen tervben volt, hogy megvegyem a ska.hu domaint és az oldalt vinni tovább, de sajnos a tulajdonos pénz szűkében egy más embernek adta el  a megkeresésem előtt. Szóval erről lemaradtam… Később jött az ötlet, hogy a szubkultúrát, amit képviselek itthon eléggé  “üres” és nekiálltam fanzinet szerkeszteni. Ez lett először a Street News, majd a Roots Rocker. A fanzine ska és reggae témát ölelt fel, plusz kis ízelítőt adott a igazi skinhead szubkultúráról. A gond az egésszel az volt, hogy a válaszokat az interjúkhoz sokszor későn kaptam meg, így az újság nem igazán volt naprakész. Ez után gondolkoztam azon, hogy sokkal gyorsabban tudok megosztani információkat az olvasókkal. Most már végre szemmel olvasható az oldal, remélem minél hamarabb befejeződik az oldal kikalapálása, és minél hamarabb kialakul egy törzsolvasó közösség. A későbbiekben az igényeket kielégítve szeretném az oldalt folytatni,  kiegészítve egy SKA-pediával, ahol előadókról, fogalmakról találtok hosszú-rövid leírásokat. Meg lehet lesz fórum is.

Szóval ennyit akartam leírni, remélem minél több embernek tetszeni fog az oldal.

Üdvözlettel,

gabo (rudetown.hu – főszerkesztő)

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .