Mighty Sounds 2017!

Idén júlis közepén ismét megrendezésre kerül a Mighty Sounds Fesztivál a Cseh Köztársaságban. Mint az elmúlt években, idén is próbálunk rengeteg információval szolgálni a magyar közönségnek, hogy kedve támadjon kilátogatni a Dél-Csehországban található rendezvényre.

A fesztivál jövőre a megszokott helyen a megszokott időben várja a látogatókat több, mint 150 zenekarral, 4 zenei színpaddal és 4 DJ sátorral plusz megannyi kikapcsolódási lehetőséggel. Az underground zenei palettáról olyan nevekkel találkozhatunk, mint a Cock Sparrer, a sokszor visszatérő The Toasters, Jaya The Cat, Gogo Bordello, Agnostic Front vagy a H2O. De szerencsére idén is lesz magyar képviseletű zenekar is a Bohemian Betyársz és az Ignite személyében.

Alap információk

  • Időpont: Július 14-16
  • Helyszín: Czech Republic, Tábor, Čápův dvůr Reptér, Tábor – Cseh Köztársaság
  • Sör: Budweiser Budvar prémium cseh láger sört lesz körülbelül 1,5€ -ért, vagy 40 CZK-ért.
  • Étel: változatos ételek lehet venni a fesztivál területén – van vegetáriánus és vegan is 3-4€-ért.

További információkért írj nekünk a kapcsolat kukac rudetown.hu címre vagy látogass el a hivatalos magyar Facebook csoportba.

Pár infó a jegyekkel kapcsolatban:

  • Elővásárolt alapjegyet jelenleg 48€ -ért vásárolhatsz meg a fesztivál honlapján vagy a jegyárusító hálózatokon (valamely hálózat plusz illetményt számolhat fel) keresztül.
  • Backstage jegy: 120€ + utánvétel; a bérlettel a fesztivál valamennyi helyiségét látogathatod, használhatod a backstage bárt, az elkülönített vizesblokkokat és parkolást, a sátorhely árát és mindennap egy melegételt.
  • Camp Village Deluxe: 16€, a kemping jegy ára.
  • Camp Park: e jegyek ára függhet az jármű típusától, illetve a sátor/személyek számától, minden jegy 3 fürdőjegyet és ingyenes WIFI hozzáférést tartalmaz.
    1. 95€ -os jegy: 10×4 m hely; 1 személyautó, maximum 3 sátor, maximum 5 fő;
    2. 115€ -ss jegy: 10×4 m hely, 1 lakókocsi és maximum 5 fő, elektromos hozzáférés
    3. 150€ -os jegy: 10×4 m hely, 1 szállítójármű, max 4 sátor és 9 fő részére.

A hazánkból indulókat a Mighty Sounds 2015 – Hungarian Group-on keresztül látjuk el gyorsinfókkal, illetve itt tudtok kommunikálni utazásról és egyéb dolgokról.

Kedvcsinálónak itt a tavalyi év after movieja!

Mighty Sounds Hivatalos| FacebookHivatalos esemény