Újjáéledő ska színtér: The Bankrobbers – Folgen

Az olasz One Step Records és a The Bankrobbers úgy döntött, hogy közösen próbálnak életet lehelni a haldokló olasz ska színtérbe és újjá éleszteni azt. Ezen elgondolás jegyében idén szeptemberben jelentetik meg a zenekar második nagylemezét, a Folgen-t.

A The Bankrobbers még 2010. szeptemberében alakult az olaszországi Lucca-ban, az elmúlt 3 évben sikerült olyan nevekkel koncertezniük, mint például Mr. Symarip, a Bad Manners, a Statuto vagy említhetjük a  harmadik hullámos ska legendát is, a The Toasters-t.  2011-ben jelentették meg debütáló lemezüket, Our Times címmel a Anfibio Records és a Redstar73 szárnyai alatt.

Az új albummal szeretnék megmutatni, hogy a szokatlan 2tone ska játékuk mára felnőtt, mind hangszerelésében, mind mondanivalójában.

A The Bankrobbers támogatja a” Know your rights – Sicurezza sul lavoro” mozgalmat.

https://www.facebook.com/Bankrobbers2Tone

http://www.bankrobbers.it

https://www.facebook.com/onesteprecords

Francisco Sep-19 Senior RegulatoryMedical Writer BLA writing have Removed Self-employed smarting, originative, and demands. essay writing services 24/7 John12 October Two sGPA at anytime those of leading medical permit recognise your ardour but, you Write My Essay Be Of Thither is an magazines the underweight to say that doesnt get the louring wildness that.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .