Mighty Sounds 2018

2018-ban 14. alkalommal fog megrendezésre kerülni a cseh fesztivál, amelyet a július 13-14-i hétvégére tettek a szervezők. Az első hullám már lement a jegy vásárlásnál, jelenleg 50 euróért juthat hozzá bárki a bérletéhez.

A Mighty Sounds Fesztivál egy egyedülálló 3 napos zenei rendezvény, amelyet évről-évre júliusban a cseh Tábor város közelében bonyolítanak. A fesztivál elsősorban a punk, punk rock, rock ’n’ roll, hardcore, reggae, ska, rockabily, indie rock és ezen stílusokból eredeztethető zenei irányzatokat fogja össze. Az egyik ismérv, amely különlegessé teszi ezt a rendezvényt, hogy nagy számban lépnek fel külföldi zenekarok.Természetesen egy nemzetközi fesztiválon, nemzetközi közönségnek talán megnyugtató lehet, hogy a fellépők több, mint 80 % – a külföldi banda, így nem kell attól félnie a magyar látogatóknak, hogy csak kevésbé ismert, nyelvileg megfejthetetlen produkciót látnak.

Eddig már kilenc Mighty Sounds Fesztivált élhetett meg a nagy érdemű 2005 óta. Olyan neveket láttunk már vendégül, mint Ska-P, Pennywise, Anti-Flag, Madball, Backyard Babies, H20, The Casualties, Frank Turner, Biohazard, Gallows, The Hotknives, Mad Caddies, Panteón Rococó, Alborosie, Inner Circle, Derrick Morgan, The Aggrolites, Suicidal Tendencies, The Subways, Bad Manners, Ky-Mani Marley, Comeback Kid, Cock Sparrer, Agnostic Front, Macka B., Skindread és a UK Subs nevét, akik mind tiszteletüket tették a fesztiválon és óriási bulit toltak. A híres és Európa valamint a világ más fesztiváljain is headliner bandákon kívül, melyek, mint a névsorból is kitűnhet számos stílust képviselnek, a fesztivál-látogatók sok, talán még kevésbé ismert, ám mindig tehetséges zenekarokat láthatnak élőben.

A Mighty Sounds Fesztivál garantálja a jó szórakozást, és az is biztos, hogy hasonlóan sokrétű muzsikát felvonultató, giccsmentes zenekarok nélküli fesztivál nem nagyon található a régióban. Minden egyes évben több, mint 150 előadó lép fel három élő-zenét nyújtó, és három DJ színpadon.

Az odajutáshoz itt tudsz tájékozódni – Helyszín.
A jegy árakról és értékesítésről pedig itt találsz információt – Jegy.