Phoenix City All-stars – Searching For The Young Ska Rebel

pcas-sfaysr

A London központú Phoenix City All-Stars karácsony előtt jelentette be a soron következő nagy lemezét, ami nem mellesleg egy eléggé oda fog perzselni. A kiadásról a Happy People Records gondoskodik majd.

Akik nem ismernék a zenekart, akkor röviden róluk annyit, hogy a tradicionális ska vonalán dolgoznak fel 2tone Records és Rolling Stones számokat, de ezúttal a 80-as évekbeli soul legenda zenekar, a Dexys Midnight Runners felvételeit dolgozták át. Fogták Kevin Rowland slágereit és összehozták, úgy ahogy a jamaicaiak játszották volna a 60-as évek elején. Így csinálva a soul klasszikusokból igazi ska klasszisokat!
Olyan számokat hallhatunk a lemezen ska köntösben, mint a Gino, a There There My Dear. A legnagyobb meglepetés a lemezen a Come On Eileen, amire az ember fia egy pörgős, pattogós ska zenét vár, erre meglepetésként egy dub feldolgozást kap.

A ’Searching For The Young Ska Rebels’ egy mestermű lett, amit minden ska hallgatónak meg kell ismernie. Februártól postázzák, addig is elő lehet rendelni rá.

Az előrendelés az London International Ska Festival oldalán lehetséges.