Toots & The Maytals: Új lemez és DVD a jótékonyság jegyében

A Toots & The Maytals a PledgeMusic kiadóval együtt most egy új lemezzel és dokumentum DVD-vel jelentkezik nem sokára. A film címe “Reggae Got Soul”, még az élő album, amelyet a jamaicai Blue Moutains hegyei között vesznek fel “Unplugged On Strawberry Hill” címen jelenik meg. A DVD – n számos új eddig nem látott jelenet, interjú részlet látható majd, felbukkannak a zene nagy alakjai, akik vagy dolgoztak már együtt Toots-szal vagy pedig nagy rajongójuk. A lista neves megtalálható rajta Eric Clapton, Keith Richards, Jimmy Cliff, Bonnie Raitt, Willie Nelson, Marcia Griffiths, Ziggy Marley és sokan mások. Bemutatja a Grammy nyertes előadó életútját a templomi kórustól a nagyszínpadok világáig.

Az érdekes még sem ez benne, hanem a jótékonysági akció. A lemezt a pledgemusic oldalon lehet előrendelni, számos opció közül választhatunk, az alap lemez digitális letöltése 8 fontért lehetséges, de ne feledjük, hogy igazából adományozásról van szó, nem fix árról, így ha pénztárcánk megengedi ennél többet is fizethetünk. Ezen kívül az oldalon számos más a zenekarral összefüggő tárgyakat, lemezeket is megvásárolhatunk: például 54 – 46 speciálisan limitált darabszámos kislemezt, aláírt bakeliten az új kiadványt, az árak néha borsosak, bár lehet, hogy érdemes körülnézni a lapon.

A jótékonyság pedig, hogy minden felajánlásból 1 fontot a Toots and the Maytals Alapítvány (www.tootsandthemaytalsfoundation.com) kap, amely eddig is több mint 2 millió jamaicai dollárral (kb. 5 millió forint) segítette a különböző jamaicai jótékonysági projekteket. Amennyiben jó hang és képanyagot szeretnétek magatoknak akkor irány az oldal és még a Jamaicát is segíthetitek.

A trailer elérhető az alábbi linken: http://vimeo.com/24921497

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .