Szokatlan szövegek: The Prowlers – Serial Pesseur

Fura címmel jött ki tavaly a The Prowlers új kislemeze. Már fura volt olvasni már a zenekar nevét is, hogy Les Prowlers. De nem csak a név francia, hanem az egész album. A montreali srácok igenis megjelentették első francia nyelvű EP-jüket, a ‘Serial Poesseur’-t. Ez nem az jelenti, hogy eddig nem lett volna francia nyelvű számuk a múltban.

A hangzás nagyon jó, sajnálatos is, hogy csak egy két számos EP-ről beszélünk, nem pedig egy nagylemezről. A számok amúgy tényleg vadonatújak, eddig még angolul sem vették fel őket. Csak tényleg fura, hogy franciául énekelnek. Ez nem volt igazán megszokott a zenekartól.

Pár szó a számokról. Az “A-oldalon” a két új szám található, a B oldalon viszont csak a ‘Serial Poesseur’ demó verziója. A szöveget sajnos nem igazán értem, viszont a hangzás és az érzés egyben van. Ha ismered a The Prowlers eddig műveit, akkor maximum a nyelv fog neked is furcsaságot hozni az egészbe.

A lemezt az Aggrobeat Records, Insurgence Records és  General Strike közösen hozta ki, még tavaly nyár végén. Itthon elérhető a Permaculture Recordsnál pár darab.

The Prowlers - Serial Pousseur

Taken from the Serial Pousseur E.P. Labels: Aggrobeat.com, Insurgence Records and General Strike