Trojan 50!

Az 1968-ban megalapított Trojan Records az a kiadó, mely talán a legtöbbet tette, hogy a Jamaica zene minél több helyre eljusson a világban. Most, hogy az 50. évet tapossa a zene bizniszben, számos izgalmas projektet tervez az idei évre.

A tavalyi év végén kiderült, hogy az egyik ilyen terv egy luxus kategóriás keményfedeles könyv lesz, amely az ikonikus kiadó történetét mutatja majd be. Megszólítva az a rengeteg zenészt, alkalmazottat vagy rajongót, akik hozzájárultak, hogy a kiadó a mai napig fennállhasson. A könyv valamikor a nyár elején fog napvilágot látni, és minden ska illetve reggae rajongónak nélkülözhetetlen darab lesz a könyves polcról.

De a könyv csak az egyike a terveknek. 2018-ban számos új CD és vinyl válogatás megjelentetése a cél, amelyek később érhetőek majd el az évfolyamán. Ezek mellett persze emléktárgyakat és zenés eseményeket is tartogat a tarsolyában a kiadó.

Érdemes a Trojan Records vagy a RudeTown oldalát nézni, hogy ne maradjatok el ezekről!

No Title

Official audio for the Jamaican independence ska ATHME, "Forward March" by Derrick Morgan, recorded for Leslie Kong"s Beverley"s Records in 1962. Check out Trojan Records" official YouTube channel for more reggae classics, long-lost gems, playlists, videos and more: http://www.youtube.com/TrojanRecordsTV Follow Trojan Records: https://open.spotify.com/user/trojan-... https://www.facebook.com/TrojanRecords https://www.instagram.com/trojan_reco...