Mighty Sounds 2015

kettő

Az elmúlt két évben folyamatosan adtunk hírt az oldalon (ex-RootsRocker) a cseh underground fesztiválról, ez idén sem lesz másként. A fesztivál jövőre a megszokott helyen a megszokott időben várja a látogatókat több, mint 150 zenekarral, 4 zenei színpaddal és 4 DJ sátorral plusz megannyi kikapcsolódási lehetőséggel. A fesztivál szervezők jövőre is mindent megtesznek azért, hogy 2015. július 3-5-e közt mindenki jól érezze magát.

A fesztivál dátumát már pár hónapja közzétették a szervezők, hogy mindenki tudjon készülni a fesztiválra. Az első jegyek már nagy mennyiségben el is keltek rá. Jelen pillatanban 950 koronáért tudtok jegyet váltani.

Pár infó a jegyekkel kapcsolatban:

  • Elővásárolt alapjegyet jelenleg 950 koronáért vásárolhatsz meg a fesztivál honlapján vagy a jegyárusító hálózatokon (valamely hálózat plusz illetményt számolhat fel) keresztül.
  • Ajándékcsomag + szuperjegy: 1390 CZK+ utánvételi díj; e jegy ára tartalmaz egy bérletet, egy női/férfi pólót, 4 kitűzőt, egy hűtő mágnest, 2 matricát és egy óriás Mighty Sounds posztert.
  • Backstage jegy: 2900 CZK + utánvétel; a bérlettel a fesztivál valamennyi helyiségét látogathatod, használhatod a backstage bárt, az elkülönített vizesblokkokat, a sátorhely árát és mindennap egy reggelit.
  • Camp Village Deluxe: 350 CZK, a kemping jegy ára.
  • Camp Park: e jegyek ára függhet az jármű típusától illetve a sátor/személyek számától, minden jegy 3 fürdőjegyet és ingyenes WIFI hozzáférést tartalmaz.
    1. 2000 CZK-es jegy: 10×4 m hely; 1 személyautó, maximum 3 sátor, maximum 5 fő;
    2. 2500 CZK-es jegy: 10×4 m hely, 1 lakókocsi és maximum 5 fő, elektromos hozzáférés
    3. 3500 CZK-es jegy: 10×4 m hely, 1 szállítójármű, max 4 sátor és 9 fő részére.

A hazánkból indulókat a Mighty Sounds 2015 – Hungarian Group-on keresztül látjuk el gyorsinfókkal, illetve itt tudtok kommunikálni utazásról és egyéb dolgokról.

Hivatalos honlap | Facebook oldal| Esemény