Skaville 2014 – Horvátország legnagyobb Ska zenei eseménye

skaville

Idén is várja a fesztiválozni vágyókat, a horvátországi Skaville szervezői. Ezúttal a szervezők visszatérnek a fesztivál szülővárosába, Krizevcibe. A fesztiválon a koncerteken kívül igénybe vehetünk turista, sport, kulturális szolgáltatásokat is. A szolgáltatások mellett az kempingezés is ingyen igénybe vehető lesz, az elhagyott katonai erődben. Magyarországtól kicsit több, mint egy 1 óra autóútra. 

A Skaville egy olyan esemény, mely több éve találkozópontja a zenészeknek, művészeknek, kulturális aktivistáknak, a sport szerelmeseinek és a hallgatóságnak. Korosztálytól függetlenül terveznek egész napos programokat, mint például a gyereknek cirkuszi előadásokat, vagy az idősebbeknek kosárlabda meccseket, biciklitúrákat a Prigorje-térségben és faszobrászatot. A fesztivál a zeneszerelmeseinek vagy lemezgyűjtőknek pedig disztrókkal szolgál.

A fellépők névsora:

New York Ska Jazz Enseble (USA) – ska
S.A.R.S. (HR) – ska
Jah On Slide (FR)– 2tone/ska
Postolar Tripper (SHR) – ska/reggae
Samostalni Referenti (SRB) – ska
Ska-Pécs (HU) – ska
DRVORED (HR) – ska
Naturalna Mistika (HR) -reggae
Raggalution (SLO) – roots-reggae

A zenekarokon kívül persze soundsystemek is fokozni fogják a hangulatot.

A napijegy 60 kunaért (kb. 2400 HUF), a kétnapos bérlet 99 kunaért (kb. 4000 HUF) váltható a helyszínen illetve az Entrio.hr internetes jegyirodában.

Skaville Hivatalos | Facebook | Twitter 

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .